A Travellerspoint blog

Lonley planet må man ha....

på backpacking... :)

sunny 18 °C

Det lille som gjøres av planlegging på turen vår, skal vi gjøre med hjelp av vår gode venn, Lonley planet... :)

026.jpg

Fantastisk geniale bøker, som har det meste info en trenger, for å dra på en uplanlagt planlagt tur... ;)

Posted by signeogkim 00:27 Archived in Norway Tagged thailand backpacking planet lonley Comments (2)

Vårt første....

....fra sofan

overcast 14 °C

Roma_176.jpg

Da skal vi rett å slett gjøre et lite forsøk på å blogge til vår store tur i 2011... Vi er vel rimelig ferske på dette med blogging, så vi får se hvor det bærer hen. Men hadde jo vært koslig om vi fikk det til, sånn at alle hjemme kan sitte å se på hvor bra vi har det, i den deilige varmen i Asia.

Men som sagt, vi skal på tur til Asia, eller retter sagt, backpaking. Med sekk på ryggen, skal vi bane oss vei nedover i Thailand, inn i Malaysia og en tur til Singapore... er meninga da, men det kan jo endres på veien... Vi har satt av en 5-7 uker, planlagt minimalt, klar for å ta det meste på sparket.
Men noe har vi planlagt, som at vi skal prøve å komme oss på et stort fly den 28 september, fra Køben... Og som at vi skal ha et par netter på et respektabelt hotell i Bangkok, bare for å komme i "gjenge", etter flytur og reisefeber...
Så skal vi oppleve bittelitt av Bangkok, før vi skal finne oss et tog å komme oss ned mot gulfen, dykking og Koh Tao. Så får vi se hvor det bærer hen videre.... Med hjelp av utallige Lonley Planet bøker, tenker jeg dette skal gå strålende...!:)

Men, det er jo fortsatt en 3,5 mnd igjen, så vi klarer vel kanskje å få planlagt noen små detaljer til før det bærer avsted.... Ihvertfall lære litt om hvordan denne bloggen virker...

Dette var det første innlegget på bloggen vår! så da er vi vel kanskje igang med detta au....

Gleder oss glugg ihjæl! :)

Kim

Posted by signeogkim 01:29 Archived in Norway Comments (0)

(Entries 19 - 20 of 20) « Page .. 2 3 4 5 6 [7]