A Travellerspoint blog

Koh Tao 4

sunny 35 °C

Og da var jammen Kim og jeg PADI Open Water Divers :)
Skal si det har vært noen spennanne og slitsomme dager vi har lagt bak oss , men absolutt verdt d :)

Om fredagen starta eventyret. Tili opp, pakke og ned til “Scuba Junction” som skulle lære oss å bli dykkere. Dykkesenteret tilbød oss billig sted å bo under opplegget, så hvorfor ikke tenkte vi.
Meeen da vi ble fulgt opp til bungalowen skal jeg si dere jeg blei satt ut..
Åpna døra inn til det jeg vil si kvalifiserer til verdens værste bungalow.
Slitent og forferdelig – hull mellom plankene i gulvet – kaldt vann – lukta combicamp fra 1940 og for ikke å snakke om de utallige fluene og innsektene både i og på “do”.

015__4_.jpg013__4_.jpg

For å si det mildt fikk jeg skikli sjokk og tenkte at det her går faktisk bare ikke..
Etter ett par minutter tusla jeg ned til dama som vi hadde leid Bungalow hos de to siste dagene og spurte om hun hadde noe ledig.
Og vips etter 5 minutter flytta vi inn i den hærlie bungalowen ett steinkast fra stranda. Med reine håndklær, varmt vann og strandutsikt :)

017__4_.jpg073__4_.jpg

På ettermiddagen var det klart for kursstart.
Møtte to koselige irske gutter – Shawn og Shane - som vi skulle være sammen med de neste dagene samt instruktør Guzz. En skikli koselig gutt fra England som virkelig hadde peiling på hva han snakka om :)
Ett par dager gikk med til teori , og på søndagen var vi klare for å dykke..
På med diverse utsyr og tank og ut på grunna på stranda for å ta vårt første åndedrag under vann!!!!
Puh, littegrann snodig og rart og nervene på høyt gir.. Men du verden for en fantastisk følelse :)
Den første dagen var virkelig tøff, to timær på morgenen med diverse tester for å se om vi klarte detta.
Av med maske under vann, ta den på igjen for å tømme maska for vann under vann – bytte munnstykke under vann og lære masse annet.

Da er vi tomme for tid og internett, men vi forlater Koh Tao i morgen tidlig, med kurs mot Bangkok og Kambodsja... Oppdatering kommer snart igjen... :)

Posted by signeogkim 04:56 Archived in Thailand Comments (1)

Koh Tao 3

.... story continues

sunny 35 °C

Ko Tao – eventyret fortsetter… :)

Vi er fortsatt stuck på Ko Tao, og opplevelsene står i fleng. Alt er som vanlig, bare heelt topp! Men det nærmer seg også slutten, og starten på å farte videre. Vi planlegger å komme oss ut av Thailand på tirsdag, å sette snuta mot Kambodsja. Det er faktisk ganske så vanskelig å dra fra denna fantastiske skilpadde øya i gulfen, men en kan jo ikke bli stuck her i alle 6 ukene ;)
Men før den tid står det et aldri så lite PADI dykkerkurs å venter på oss, 4 dager på skolebenken under vann skal jaggu bli spennane! :) Gutta fra Scuba Junction skal ta fatt på den nesten umulige oppgaven, å lære oss å dykke… Phu! :) Gru gleder oss!

106.jpg

Men vi har jo klart å fylle de siste dagene med litt opplevelser også, vi har blant annet flytta litt på oss. Fått kommet oss over på nabostranda, Sairee beach, og til en litt sleten bungalow. :) Men den har alt en trenger, hageutsikt, liten verandra , AC, seng og litt varmt vann. :) Til upåklagelige 180kr natta. :) Kupp!

082__3_.jpg

Siden Signis har fått lov til å få nesten 2 (!) dager på stranda, var det min tur til å få vilja mi igjen.:) Så da ble det booka en heldagstur med den fantastiske gjengen fra Goodtime Adventur. What a day!
Vi, 6 karer fra Canada, 1 fra USA og to jenter fra Nederland hadde en bare heelt fantastisk dag, som bestod av hiking inn i jungelen, rappelering, (ned fra fjell) og fjellklating (opp fjellet igjen), detta før lunsj. :) Vi tok så en ny hicking tur igjennom jungelen, før vi kom ned på andre siden av øya. Her lå det en speedbåt og venta på oss, fullasta med alskens godsaker. :) 250hk, Singha, Tiger og deilig mat. :) Det ble litt lunsjing, før vi fresa ut til et nydelig sted, hvor det var snorkling, dykking og cliff jumping på programmet. Det blei hopp både fra 3, 9 og 12 (!) meter! Ja, det var høyt!! :)
Det vil si Kim hoppa fra 3, 9 og 12 meter.. Signe kosa seg på 3 metær`n ;)

032__2_.jpg052__2_.jpg

Har litt dårlig med nett i “luxux-bungalowen” våres så vi låner litt nett når vi er nede til frokost hos de som eier “”resorten” vi bor på :) Det går desverre særdeles tregt det nettet her, så blir litt dårlig med bilder denna gang. :)

large_063__2_.jpg

Posted by signeogkim 18:58 Archived in Thailand Comments (1)

Koh Tao 2

....fortsatt i paradis

semi-overcast 33 °C

:)

Vi befinner oss fortsatt på drømmeøya Ko Tao - stadig noe nytt å se her sjøl om øya ikke er så stor.. Ser ikke ut til at vi kommer oss lenger... ;)

I går gikk vi rett og slett til dykkebutikken og skaffa oss litt snorkelutstyr og deretter kapra en "Longtailboat" til Ko Nangyuan.
En bitteliten øy som vi ser fra balkongen våres som rett og slett ser ut som paradis :)
En koselig tannlaus mann kjørte oss ut med båten sin - som bråka noe værre, men jaggu så morro sjøl om det ikke gikk så fort.

Snorkel og dykkemaske var en skikkli luring , utruli mye morsomme fiskær. Akkurat sånne som vi kan ha i akvariet hjemme i Norge.
Kim lå å vaka og snorkla omtrent hele dagen og jeg lå mest i solsenga :) :)

I morra skal vi på tur med "Goodtime adventure" hele dagen og oppleve masse - gledær oss til oppdatering på bloggen i morra :)

Koser oss glugg ihjæl her i paradis, og satser på å slippe uværet i nord. :)

Litt bilder fra drømmeøya vår :)

5002.jpg027.jpg

012__2_.jpg018__2_.jpg
Litt deilig utsikt under lunsj

9006.jpg069__2_.jpg
007__2_.jpg008.jpg

Ko Nangyuan

024__2_.jpg025__2_.jpg
043.jpg034.jpg
089.jpg066__3_.jpg
057.jpg061.jpg
081__2_.jpg076__2_.jpg

Posted by signeogkim 04:09 Archived in Thailand Comments (6)

(Entries 10 - 12 of 20) « Page 1 2 3 [4] 5 6 7 »