A Travellerspoint blog

Krabi

--> Tilbake i Thailand ..

sunny 34 °C

I går kom vi tilbake til Thailand igjen vi og befinner oss nå på Krabi :)

Reiste fra Ho Chi Minh City ca kl 10 på morran og jammen kom det noen tårer fra Signe når Eyrun og Gisli gikk på flyet til Kuala Lumpur mens vi skulle til Bankok og Krabi :(
Har opplevd så utrolig mye med de at det er nesten ikke til å tro.. Mange gode minner og to venner for resten av livet :) :)

031.jpg0021.jpg6008.jpg4017.jpg53012.jpg

Flyturen til Bangkok gikk veldig fint - ingen trøtte flyvertinner ombord i Thai nei ;)
Men da vi mellomlanda for å gå over i nytt fly blei vi littegrann stressa. Vi tenkte at det var enkelt og bare gå til transferområdet for å få nye boardingkort, men jammen sendte dama oss heeele veien gjennom immigration - med en kø som nesten ikke bevega seg i det hele tatt og med hvartfall ca 50 stykker foran oss i køen.. Men joda, vi fikk lov av en mann som satt i en "hurtigskranke"og komme oss igjenom litt fort :) Tia bynnte å bli litt knapp der vi omtrent sprang rundt på den store flyplassen, men fant innsjekk for flyplassansatte og fikk jammen 2 boardingkort med setenr :) :)

2026.jpg

Da vi ankom Krabi stod det en mann fra hotellet "Centara" (et nytt hotell åpna 1. oktober 2011) og venta på oss med navnet til Kim :) Han fulgte oss ut til bilen - selvfølgelig egen ny fænci smænchi privatbil med våte, kalde, forfriskanne klutær og iskaldt vann :) :) For en luxus etter noen uker med sekken på ryggen og litt sånn halvdårlige hoteller og grusomme sovebusser..
Hotellet er helt fantastisk. Alt er nytt og pent og rent. Alle som jobber her er skjønne og hilser pent hver gang vi går forbi :)

9056.jpg9034.jpg7037.jpg2045.jpg8046.jpg3057.jpg

Første kvelden var det til og med festival i byen med Thaidans og og mat :) Og Signe sendte opp lanterne med lykkeønskning :) :) :)

093.jpg090.jpg7080.jpg7079.jpg2078.jpg7074.jpg0066.jpg64062.jpg8059.jpg

I går-ettermiddag var vi også innom skreddærn "Grade Taylor" etter anbefaling fra Gisli som hadde fått sydd dress her nede.
Så nå blir det en fin-dress på Kim :) Og en ny vinterjakke på meg :) Første prøving ikveld klokka 7 - det blir spennanne :)

095.jpg9096.jpg5097.jpg

Er masse å finne på rundt i Krabi-området, men jaggu er det deilig å bare ligge å slækken ved bassenget og :)

Detta er livet :)

8107.jpg9112.jpg114.jpg

Posted by signeogkim 02:33 Archived in Thailand

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Comments

Heisan tante og onkel! Ser at dere har det deilig på tur, og koser dere:-)) Ser helt fantastisk film-aktig ut!! Nå sitter vi på hotellrommet i "Getton", og venter på Bj skal komma tilbake med pizza! Vært å sett på Batman show;) Fritjof er hos farmor og farfar, og koser seg med 200% oppmerksomhet:)) Gleder oss til dere kommer hjem!!!! Store stusser fra Ludvik , Ask og meg!!:-)))

by Ludvik,Ask og svigersøstra!

Heiii gullgutta og favotittjenta mi :) jaaa, det er heeelt filmaktig her :) Skikli deilig :) wow, Batman må jo ha vært gigamorsomt :) Var det gøy guttær?? Vi savnær dere og Mikaelgutten gigamasse!!! Men nå er det jo ikke lenge til vi ser dere igjen :) jeiii... Lovlu all sooo much <3

by signeogkim

Kos dere masse de siste dager.
God tur hjem.
Klem fra mamma.

by liv berit

Hiii! We are in Japan now, miss you guys so much! Looks like you are having a great time in Krabi. :) Have a good trip home! xxx

by Eyrun og Gisli

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint